In de krant, op websites en TV, de radio en op YouTube...

Diverse media besteden aandacht aan deze speciale MLK kerkdienst, lees, luister en bekijk het hier nogmaals rustig na:


De Stentor met aankondiging van de allerlaatste 'We as a People!' van zondag 3 maart 2024 in de gereformeerde kerk van Ommen.


De Barneveldse Krant met interview Arjen van der Spek over The March of Martin en de 23e editie van de Martin Luther Kingdienst in het bijzonder.De Steenwijker Courant met aankondiging van Part  IV van de Martin Luther Kingdiensten en de aftrap daarvan in Steenwijk op 5 november 2023.


Hart van Rijssen-Holten met verslag van de voorlopig laatste  Martin Luther Kingdienst in Twente op zaterdag 25 maart 2023.Hart van Rijssen over de voorlopig laatste Martin Luther Kingdienst in Enter op zaterdag 25 maart 2023.
De Stentor met speciaal artikel van de indrukwekkende en intense Martin Luther Kingdienst in Dedemsvaart, klik hiernaast op de voorpagina van streekpagina Vechtdal voor een vergroting van alle informatie op een pagina. Met mooie foto's van Wilbert Bijzitter. 
Twee ere-gasten in Dedemsvaart komende zondag 12 maart bij de Martin Luther Kingdienst in De Antenne:


Annelies en Harcourt Klinefelter-Koopmans


Harcourt, geboren in een dorp bij New York wilde beslist geen dominee worden maar werd het wel, dankzij zijn inzet voor rechtelozen bevond hij zich in de buurt van Martin Luther King, werd zijn perschef, schreef speeches, liep mee met zijn bandrecorder in ‘Marches’ en zorgde ervoor dat veel bewaard bleef.


Na de dood van Martin Luther King werd het wereldwijd verbreiden van diens Droom het levenswerk van Harcourt en Annelies.
Harcourt richtte zich op het toepassen van geweldloos verzet in conflictsituaties en oorlogen. Annelies probeerde de Droom  van Martin uit te dragen, nam deel aan demonstraties, was actief tegen kernbommen en betrokken bij ‘Geweldloos Samenleven’ en de Nederlandse tak van ‘Christian Peacemaker Teams’


In 2019 zijn ze beide geridderd voor een levenslange internationale strijd voor vrede en verzoening, bekijk hier de beelden via TV Oost.


RTV Oost met een prachtige reportage over de Martin Luther Kingdienst en ook over de verlenging van de tour van The March of Martin!


Van 1:30 uur naar 12 minuten... echt de moeite om even te kijken, veel plezier!

Delta FM over de Martin Luther Kingdienst in Vriezenveen op zondag 5 maart in de Grote Kerk. 


Woensdag 1 maart schuiven we aan bij Delta FM waar koorlid Janine Schenk alles vertelt over deze speciale dienst rondom Martin Luther King.
Luister deze avond tussen 19:00 en 20:00 naar Kerklokaal van Delta TV of stem af op 105.3 MHz als je in Twenterand woont.
Algemeen Dagblad over volle Twentse kerken voor Martin Luther KingTubantia in janunari 2023 over de MLK tour door Oost-Nederland