Alle Martin Luther Kingdiensten op een rijtje... 

dat waren ze dan: 24 MLK diensten!


Lees hieronder de 24 verslagen van de 'We as a People!' diensten die we op 24 plekken in Nederland hebben mogen brengen. 


Maar er valt nog zoveel meer te vertellen over Martin Luther King en zijn boodschap dat we bezig zijn met 'serie 2'... een compleet nieuwe MLK dienst!
In januari '25 zijn we terug met het vervolg: een nieuw thema, nog meer prachtige muziek maar met dezelfde boodschap! 
 


Martin Luther Kingdienst - We as a People!

- Ommen - Gereformeerde Kerk - #24
Daar gingen we dan, de allerlaatste MLK-dienst ‘We as a people!’, ditmaal naar Ommen, wederom mooi weer en dus vele ijsco-eters bij de Vecht. Een prachtige kerk, ruim, licht en groot. Iedereen was erbij en vol enthousiasme. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een waardige afsluiting van de tour die 2 jaar geleden begonnen was. Ook nu weer liepen we de kerk in waar gasten van heinde en ver al zaten de wachten op de klanken van Kayama, de kerk ging mee op reis over de rivier de Jordaan. We gingen terug naar 1954 waarin Martin Luther King begon met zijn speeches. We luisterden naar ‘I have a dream’ en we keken naar zijn laatste speech en waren stil bij zijn overlijden…

Maar… we zingen verder waar hij over spreekt, Marleen zet ‘Oh Freedom’ in, het koor en combo vallen haar bij en de hele kerk zingt de coupletten mee. Heerlijk om dit zo samen te kunnen doen, net als tijdens de echte marches waarin ze destijds geweldloos zongen en veranderingen wilden bewerkstelligen. En ja, de apartheid is afgeschaft, je mag overal zitten in bus en trein en de eerste ‘zwarte’ president van Amerika heeft 2 termijnen in het ‘witte’ huis gewoond (hoe mooi kan het zijn) maar ondertussen is er nog zoveel discriminatie in de wereld, is er nog zoveel onrecht op alleen maar je huidskleur, je kunt daar zelf altijd een begin mee maken, hoe klein ook. Als afsluiter klinkt dan ook ‘Bridge over troubled water’ met als boodschap de inhoud van de dienst mee te nemen naar huis en iets mee te doen in de tijd die voor je ligt. 


Een staande ovatie klinkt als Annemiek met haar uithaal een einde maakt aan 24x MLK-diensten. Ommen bedankt voor het hartelijke ontvangst en de prachtige afsluiting die we samen hebben mogen vieren van de eerste serie. In januari ’25 zijn we terug met een compleet nieuwe dienst, andere muziek maar dezelfde boodschap van die ene hele bekende Amerikaanse dominee…

Martin Luther Kingdienst - We as a People!

 

Het is klokslag 13:00 uur als Bert, de koster van de kerk de deuren voor ons opent en ons hartelijk welkom heet… de koffie staat al klaar.
Langzaam vult de kerk zich met kisten en lichttorens uit drie volle aanhangers, het liturgisch centrum verandert in het podium voor de band van 5 man en gospelkoor van 15 personen, de beamer wordt gelukkig aan de praat gekregen en tegen half zeven nemen de eerste kerkgangers hun plaatsen in.

Kayama klinkt als groet en begin van de 23e MLK dienst, we luisteren naar de boodschap van deze intrigerend Amerikaanse predikant, naar zijn speech waar hij o.a. de Nobelprijs voor de Vrede mee krijgt, we zingen liederen waarin de hoop doorklinkt naar vrijheid, naar gelijkheid en naar broeder/zusterschap…

De kerk valt stil en donker als de beelden voorbij komen van zijn laatste speech, de avond  voordat hij wordt vermoord. Langzaam wordt het weer licht en pakken we de draad weer op om door te gaan met het werk dat zijn stem begonnen is… de mooie boodschap in de speech van Arjen en de inhoud van de dienst nemen we mee naar huis als ‘bridge over troubled water', als bruggetje naar een eerlijke, rechtvaardige wereld.

Voorthuizen, bedankt voor deze bijzondere dag, jullie reacties, samenwerking in een bijbellegger voor gebruik thuis!

 

- Voorthuizen - Gereformeerde Kerk - #23


Martin Luther Kingdienst - We as a People!


- Westerbork - De Voorhof - #22

Waarom klinken er nog steeds oerwoud geluiden op het voetbalveld?

Waarom worden er nog steeds mensen gepest?

Waarom worden er nog steeds groepen achtergesteld?


We as a People... we zijn toch één mensheid? Waarom toch dan nog steeds dat verschil?


Het moet de wereld uit, om te beginnen bij jezelf, doe normaal, behandel een ander zoals jij behandeld wilt worden, dat is al een mooi begin... als bruggetje schalden de stemmen van Annemiek en Jeff in de coupletten van 'Bridge', het koor en de volle kerk zongen het refrein volmondig mee.


Westerbork: bedankt voor de Drentse Gastvrijheid en jullie enthousiasme, wij hebben er van genoten, graag tot een volgende keer!


Martin Luther Kingdienst - We as a People!

Leerdam Bedankt met hoofdletter B voor de bijzondere 21e editie van de Nederlandse tour van The March of Martin die we mochten brengen bij jullie!


 De ontvangst in de  sfeervolle Bethelkerk in Leerdam, de samenwerking vooraf, de mooie spandoeken aan het kerkgebouw, het enthousiaste publiek wat speciaal naar deze dienst gekomen was en de lekkere stamppot als afsluiter!


Na afloop samen de hele installatie weer opruimen onder genot van live muziek van de Top2000 band is altijd leuk.


Wij hebben weer van de deze zondag genoten!

- Leerdam - Bethelkerk - #21Martin Luther Kingdienst - We as a People!


- Woerden - Kruiskerk - #20

Wie jarig is trakteert… langzaam druppelen de genodigden de warme ontvangsthal van de Kruiskerk in Woerden binnen. Op uitnodiging van de Raad van Kerken Woerden of uit nieuwsgierigheid naar wat die Martin Luther Kingviering nou eigenlijk is.


50 jaar is de Raad en speciaal hiervoor hebben ze na het artikel in Trouw contact gezocht om het eerbetoon aan de intrigerend dominee uit de USA naar het Groene Hart te halen.


De 20e Martin Luther Kingdienst gaat de boeken in als een bijzondere viering! Niet als reguliere kerkdienst op deze zaterdag maar meer als cadeau, als concert, als herinnering, als nalatenschap aan MLK…

Maar ook als feestje voor de jubilerende Raad van Kerken in Woerden, als meest westelijk gelegen plaats in NL waar deze dienst mogen brengen… Want de boodschap moet gebracht worden, de boodschap van Vrede, de boodschap van Verbondenheid, de boodschap van Gelijkheid…  We as a People… ✊🏾🌈🎶❤️


In Israël, in Gaza, in Kiev maar ook in Woerden, Twente en Den Haag.

Na afloop werd er geborreld en nagepraat door de ruim 200 aanwezigen, ontmoeten we zelfs mensen uit Den Bosch en een kunstenares die graag ons logo van Martin wil gebruiken in haar tekenlessen. Krijgen we vragen van andere kerken uit de regio of we deze dienst ook niet een keer bij hen kunnen houden… kortom: de dienst leeft, nu de praktijk nog✊🏾


Woerden bedankt voor de prettige samenwerking, de heerlijke maaltijd, de ontmoetingen en de rode roos!


Martin Luther Kingdienst - We as a People!

De Grote Kerk in Steenwijk straalde blauw op deze zondagavond… 

de lampen versierden de imposante kerk in het hartje van Steenwijk van binnen en was buiten ook mooi te zien, het lokte de inwoners van Steenwijk en omstreken naar binnen, naar de 19e Martin Luther Kingdienst.


Ruim 300 kerkgangers hadden de moeite genomen om naar het verhaal van Arjen van der Spek te luisteren van die bekende dominee uit de USA die geweldloos en met zingen de gelijkheid wilde laten zegevieren. En gezongen werd er, in de jaren 60 bij de marsen maar ook vanavond in Steenwijk.. de samenzang vulde de gewelven van de kerk. Nadat Harcourt Klinefelter ook de zegenbede had gebracht sloten we af met het swingende ‘Bridge’… hopende op die ene brug ook vrede brengt in het Midden Oosten.


Dat de politie je beste vriend is en heel veel weet, bleek later op de terug weg… na een preventieve blaastest werd de vraag gesteld waar we vandaan kwamen? ‘Uit Steenwijk, van de MLK dienst’, daar had de dienstdoende agent iets van vernomen en was er zelf ook al eens bij geweest💙…

Steenwijk, heel erg bedankt voor de gastvrijheid en graag tot een volgende keer!

- Steenwijk - Grote Kerk - #19
Martin Luther Kingdienst - We as a People!- Enter - RK Kerk - #18

De 18e March of Martin, en wederom een kerk vol gasten, speciale genodigden uit de kerken waar we al geweest zijn, erg waardevol om elkaar te ontmoeten in het Trefpunt naast de Katholieke Kerk in Enter waar de eerste gasten al vroeg de banken hebben opgezocht.


Voorlopig laatste keer dat we aftrappen met Kayama! en voorlopig de laatste keer dat Arjen begint met de woorden: Het is 1954 als Martin Luther King op 26 jarige leeftijd predikant wordt in Atlanta...  


Het vervolg staat helaas nog te weinig in de geschiedenisboeken maar wij weten wel beter... inclusief de ruim 6.000 gasten die we het afgelopen jaar hebben mogen begroeten in een van de MLK-diensten.


Daar zijn we blij mee, daar zijn we toch ook een beetje trots op, want The March gaat altijd verder, helaas... maar waar... er is nog altijd geen gelijkheid, nog steeds is er onderscheid, nog steeds worden we in hokjes gestopt, nog altijd is er oorlog, nog altijd is er onrecht.


Marleen en Annemiek zingen samen met ons het bekende 'Stand Up', en de kerk staat op, swingt en zingt mee, net als Harriet in de gelijknamige film die nu op Netflix staat.


Een kijktip voor de komende maanden, wij gaan er even tussenuit, met een roos als aandenken aan deze tour, maar zijn in de nieuwe wintertijd weer terug met een vervolg op deze diensten. Blijf ons volgen, loop mee, als een echte March of Martin!


 

Martin Luther Kingdienst - We as a People!

Indrukwekkend & Intens was het zeer zeker, vooral omdat Harcourt en Annelies er bij waren in Dedemsvaart, te beseffen dat zij er bij waren, daar waar wij over zongen en het verhaal mogen vertellen.


Een verhaal van Vrijheid, een verhaal om woorden van haat te beantwoorden met woorden van Liefde, een verhaal verpakt in vele liederen, zoals Harcourt en Annelies die zongen in de echte marsen naar gelijkwaardigheid voor iedereen en waar wij van mogen zingen in 'The March of Martin'.


De 17e Martin Luther Kingdienst werd een hele speciale, misschien wel de indrukwekkendste tot nu toe, menig traan rolde langzaam, vele mobieltjes maakten foto's en filmpjes en geheel onverwachts waren daar de woorden van Harky zelf. Hoe bijzonder...  


Dedemsvaart, dank je wel voor de hartelijke ontvangst, de vele ontmoetingen, verhalen, koffie, soep, broodjes en pannenkoeken...


- Dedemsvaart - De Antenne - #17


Martin Luther Kingdienst - We as a People!


- Vriezenveen - Grote Kerk - #16

We as a People... ! of ?


Wij als mensheid? Hoe dan? Hoe doe je dat? Hoe maak jij het verschil?


Het is een boodschap... 'we maken nogal eens het verschil'... dat kun je van verschillende kanten bekijken en benaderen.


Arjen van der Spek nam ons mee: Woorden van Hoop, Woorden van MLK, Woorden van Jezus...
Ruim 550 aanwezigen zongen mee in de Grote Kerk van Vriezenveen met Woorden van Bevrijding, Woorden van Vrede en Stand Up bij de 16e Martin Luther Kingdienst, ook na de dienst bij de sta-tafels met koffie en thee buiten op het plein klonken vele woorden: vele indrukwekkende woorden en reacties op wat er vanavond gesproken en gezongen was.

Vriezenveen bedankt voor deze intrigerende We as a People!


Martin Luther Kingdienst - We as a People!


Kayama is het eerste lied van de Martin Luther Kingdienst, als groet, als welkomswoord…

Dit bijzondere lied met louter klanken en prachtige akkoorden galmde in de RK Kerk van Rijssen waar ruim 400 gasten genoten van de muziek, de beelden en hopenlijk ook van de boodschap van Martin Luther King.

Wat zou jij doen? Zou jij meelopen in de marsen in die tijd? Zou je langs de kant blijven staan of zou je je distantiëren… of juist meedoen met niet-geweldloze acties om een einde te maken aan ongelijkheid?

Wij gebruiken Kayama hier ook als dankwoord dat jullie erbij waren bij deze The March of Martin… de eerste keer dat wij op een zaterdag de dienst te mogen brengen. Hoe bijzonder is het dan om velen van dichtbij maar ook van ver weg te mogen ontmoeten. Voor ons de 15e in rij als ‘March’ langs vele kerken om dit inspirerende verhaal van Martin te blijven vertellen.

- Rijssen - RK Dionysiuskerk - #15
Martin Luther Kingdienst - We as a People!- Vroomshoop - Kerkelijk Centrum Irene - #14


De camera van RTV Oost zoomde langzaam in op Inge die haar versie van 'You Say' het Kerkelijk Centrum Irene in zong. Arjen van der Spek nam ons mee terug naar 1964 naar die alom bekende mars met de legendarische woorden maar ook naar 4 april 1968, de dag dat we afscheid moesten nemen van Martin Luther King...


Maar niet van zijn nalatenschap en gedachtengoed, want dat blijven we keer op keer vertellen, in Vroomshoop voor de 14e keer. Bij het ovationele 'Oh Freedom' draaide de camera van RTV Oost nog steeds, even later verlieten ruim 350 mensen met de boodschap van 'Bridge over troubled water' de mooi uitgelichte kerk om hopenlijk ook thuis en op het werk de boodschap van Martin verder te brengen...


Martin Luther Kingdienst - We as a People!


Ook #13 van The March of Martin was weer een intrigerende boodschap van de beroemdste predikant van de VS. Ruim voor de eerste klanken van Kayama werden de eerste plekken van prachtig uitgelichte kerk bezet. 


De Pniëlkerk in Almelo was muisstil toen halverwege de dienst de donkerste foto's uit het leven van Martin Luther King op de beamer verschenen, de kerk trilde van de bastonen toen Jan op zijn keyboard weer een levensteken gaf en hiermee het sign om het verhaal en boodschap te blijven vertellen aan iedereen die het wil horen. We moeten zingen en lopen om de boodschap van MLK te blijven uitdragen, altijd en overal.

 


Pniëlkerk Almelo, hartelijk dank voor de gastvrijheid, het meeleven en de energie die jullie ons terug gaven uit de kerk.

 

- Almelo - Pniëlkerk - #13
Martin Luther Kingdienst - We as a People!- Den Ham - Gereformeerde Kerk - #12


Het was ff spannend wie er zich tot Koning Voetbal kon laten kronen deze middag, een speciale oproep om het thuisfront te mobiliseren om aansluitend toch nog in de kerk te komen voor de 12e Martin Luther Kingdienst zorgde voor wat tumult in de Gereformeerde Kerk in Den Ham.


Om 19:00 klonk Kayama in de oren van zo'n 350 aanwezigen en vulde de symmetrische kerk zich met alle klanken van dit openingsnummer. Hoe mooi is het om te horen dat er in het jeugdwerk van Den Ham aandacht is geweest voor Martin Luther King en deze bijzondere dienst.
👉Iedereen kan een held zijn.
👉🏼Iedereen kan iets veranderen.
👉🏾Iedereen kan iets teweeg brengen.
👉🏿Iedereen is gelijk.


Daar hoef je geen Martin, Robin, Theresa, Mahatma of Nelson voor te heten. Hoe klein jouw bijdrage ook kan zijn... Misschien is dat een mooie boodschap voor de kerstdagen 2022.🌟
Den Ham, bedankt voor de uitnodiging, het hartelijk ontvangst en de fijne dienst die we samen hebben mogen beleven!


Martin Luther Kingdienst - We as a People!

 

'Het Centrum' aan de Constantijnstraat in Nijverdal is het decor van de 11e Martin Luther Kingdienst.
Hij stond in de jaren 60 al voor velen te speechen
om zoveel mogelijk mensen te reachen.
Met uitzonderlijke spreekvaardigheden
sprak hij juist voor al die minderheden
'Ik heb een droom' vertelde hij vaak
en heel vaak was het weer raak
De niet-geweldadige weerstand
zingend, lopend en hand in hand.
door heel het land
Hij had zijn hart aan Jezus verpand
18 kerken op een rij
daar gaat 'The March of Martin' niet aan voorbij
en doen wij graag aan mee
ongelijkheid de wereld uit, dan pas zijn wij tevree
Gister in Nijverdal in 'het Centrum' voor een volle kerk
op 18 december in Den Ham in de gereformeerde Kerk
mogen wij weer doorgaan met 'The March of Martin'
wat vond jij ervan? vul het hieronder in
Wij zien je graag nog een keer
want het moet verteld worden, keer op keer!

 

- Nijverdal - Het Centrum - #11Martin Luther Kingdienst - We as a People!- Rijssen - Ontmoetingskerk - #10


Een tjokvolle Ontmoetingskerk in Rijssen deze 1e adventszondag, sinds corona nog niet zo druk geweest, velen waren deze regenachtige zondag naar de Boomkamp gekomen voor deze speciale uitvoering van 'We as a people', onder de noemer van Kerst met Martin! Welkom in een gebroken wereld? nam Arjen van der Spek ons mee naar 'toen' maar ook zeker naar 'nu'. Een prachtig theatraal verlichte kerk gaf nog meer dimensie aan de black gospels van het 17 koppige koor en 5 koppige band.
Rijssen, bedankt voor de uitnodiging en de vele reacties op deze dienst, lees ze hier...Martin Luther Kingdienst - We as a People!


Met een enorme knal halverwege de Martin Luther King dienst in Wierden kwam er abrupt een einde aan deze 'March'. Gelukkig hadden wij de boys van Techniek die maar een paar minuten nodig hadden om alles weer aan de praat te krijgen...

 

Met een enorme knal op 4 april 1968 in Memphis kwam er een abrupt een einde aan het leven van Martin Luther King. Helaas had hij niet de technische middelen om door te leven en door te gaan met het verkondigen van zijn boodschap en zijn 'March'...

 

Wij konden gelukkig wel doorgaan met onze 'March' en met het doorgeven van de boodschap van Martin... de boodschap van gelijkheid voor iedereen, van 'Freedom' voor iedereen en van het blijven bruggenbouwen tussen mensen zoals Annemiek en Jeff ons meegaven in het laatste nummer van de inspirerende dienst in de Gereformeerde Kerk in Wierden.

 

Wierden: bedankt voor de gastvrijheid, de uitnodiging en volle kerk om de boodschap verder te mogen brengen.

 


- Wierden - Gereformeerde Kerk - #9Martin Luther Kingdienst - We as a People!- Maarsenbroek - De Ark Gemeente - #8


Maarssenbroek was op 23 oktober decor voor de 8e kerkdienst rondom Martin Luther King. Al vroeg vertrokken om tijdig te kunnen beginnen met opbouwen van 3 volle aanhangers apparatuur, licht en geluidsinstallatie... Een enthousiast publiek was naar De Ark gekomen om de speech van Martin 'online' en de speech van Arjen 'live' te horen.
Maarssenbroek bedankt! Voor de mooie dienst in jullie kerkelijk centrum…. Voor de uitnodiging… Voor de ontvangst…  Voor de hulpvaardige gemeenteleden… Voor de gezamenlijke broodmaaltijd… Voor de ontmoetingen bij het koffiedrinken nadien maar bovenal om het verhaal van Martin Luther King te mogen vertellen!


Martin Luther Kingdienst - We as a People!


De zon verlichtte de kerk in Nieuwleusen zodanig dat de Ontmoetingskerk deels verduisterd is gemaakt om nog meer inhoud te geven aan de Martin Luther Kingdienst. De kerk stroomde langzaam vol met gemeenteleden uit diverse kerken in Nieuwleusen die ons hadden uitgenodigd om deze avond bij hen te zijn. Veel PR in de lokale krant, radio en internet hadden velen nieuwsgiering gemaakt naar het verhaal van Rosa en Martin. Na een interactieve dienst met muziek, (samen)zang, licht, beelden van MLK en speech van Arjen werd er nog veel nagepraat over datgene wat helaas nog steeds niet de wereld uit is… Nieuwleusen: bedankt voor jullie gastvrijheid en enthousiasme!


- Nieuwleusen - Ontmoetingskerk - #7Martin Luther Kingdienst - We as a People!- Markelo - Martinuskerk - #6


De ondergaande zon kleurt de glas-in-lood-ramen van de Martinuskerk extra mooi… de aanwezigen genieten na een mooie zondagmiddag van het inspirerende verhaal van Martin Luther King…


De Amerikaanse dominee uit Atlanta die afgelopen week 54 jaar geleden in Memphis werd vermoord omdat hij opkwam tegen verdrukking, tegen onrecht, tegen rassenscheiding… en dat allemaal met geweldloos verzet…


De Martinuskerk zit volledig vol als de kosteres de deuren sluit en Annemieke haar eerste woorden zingt van Wade in the Water dat swingend overgaat in Go Down Mozes…


Arjen van der Spek neemt ons mee naar de busstaking, naar de marsen die gelopen zijn en naar de boodschap die helaas nog steeds gebracht moet worden… het begint ook bij jezelf…!!


‘Shed a little Light’ zet deze boodschap extra kracht bij op heerlijke klanken. Als aan het einde van deze MLK-dienst het bekende ‘Oh Freedom’ klinkt, kleurt de speciale  lichtinstallatie de glas-in-lood-ramen weer net zo mooi als de onder gegane zon…


Martin Luther Kingdienst - We as a People!


 Het is zondag 20 maart 2022, 18:58 als de koster van de Gereformeerde Kerk van Enter de deur voor de laatste keer opende. Vlak hiervoor had hij de allerlaatste twee extra bijgeplaatste stoelen voorzien van gasten. Nu lopen de MLK Band en The King Singers de tjokvolle kerk binnen en vullen de klanken van Kayama al snel de ruimte.


De aanwezigen genieten van de gospels en oude woorden van Martin Luther King die via de beamer weer levend worden. Hoe actueel het geheel nog steeds is blijkt wel uit de woorden van de ‘preek’ die Arjen van der Spek de aanwezigen voorschotelt.
Wanneer Marleen haar ‘oh Freedom’ inzet en het koor haar in het tweede couplet bijvalt kun je een speld horen vallen en wordt hier en daar een traantje weggepinkt. Ieder met zijn eigen gedachten…
Enter bedankt! Bedankt voor de uitnodiging en de gastvrijheid.

 


- Enter - Gereformeerde Kerk - #5Martin Luther Kingdienst - We As a People!- Holten - De Kandelaar - #4


Weinig rust voor ons dit maal want zondag 6 maart staat De Kandelaar in Holten op het programma. De Elvis diensten en de enige echte motordienst waren hier al eerder te gast.
Dat we niet vergeten waren bleek wel uit het feit dat zo'n 450 aanwezigen na een zeer zonnige zondag de kerkbanken van De Kandelaar hadden opgezocht. Terwijl de avond viel over Holten klonken de eerste woorden van ds Arjen van der Spek door de kerk... over 1954... over 1964... over 1968... over Martin Luther King maar ook zeker over de situatie in Oekraïne... Hoe bizar allemaal en ook hoe angstwekkend actueel nog steeds...


 

 

Martin Luther Kingdienst - We as a People!


Aansluitend opende de thuisgemeente Zwartsluis van Arjen van der Spek voor ons de deuren op zondag 27 februari, na een bizarre week kwam de boodschap misschien nog wel iets harder binnen ivm de oorlog in Oekraïne.  De kerk zat mooi gevuld na maanden van corona maatregelen. Het was even schuiven met een aantal stemmen maar ook dat is allemaal gelukt en na een heerlijke pompoensoep en broodje bal vertrokken we weer in de donkere nacht.
- Zwartsluis - Gereformeerde Kerk - #3 Martin Luther Kingdienst - We as a People!- Wezep - Pauluskerk - Première - #2


Inmiddels is de try-out in Enter op 30 januari achter de rug. Speciaal voor genodigden, vrienden en familie op gepaste afstand vanwege de bijna aflopende maatregelen. En kijken we terug op een geslaagde Premiere in Wezep op 13 februari waar we zeer hartelijk ontvangen werden en een enthousiast publiek, helaas nog steeds op afstand,  genoot van ons eerste echte optreden.


Martin Luther Kingdienst - We as a People!


Alle medewerkers mochten een handjevol familie en vrienden meenemen naar de kerk waar we de afgelopen maanden vaak hebben gerepeteerd. Het was nog ff zoeken en fine tunen maar de basis staat en we zijn tevreden. De toegift die we gaven was van eenmalige duur, dus die was wel uniek te noemen. De komende dagen nog een beetje schaven en schuren en dan kunnen we op pad met deze geweldige groep mensen en dito kerkdienst!

- Enter - Gereformeerde Kerk - Try-Out - #1